4me Connect 2023

24 & 25 mei 2023

4me Connect, het een jaarlijks evenement voor de hele 4me community, gaat ook in 2023 opnieuw door in Rotterdam, aan boord van het historische cruiseschip SS Rotterdam – een prachtige en inspirerende locatie. Als Certified Partner zal uiteraard ook een delegatie van 2Grips aanwezig zijn op dit bruisende event.

 

Op de agenda staan o.a. aankondigingen van de nieuwste features, diverse opleidingen en best practice discussies. Laat u inspireren en uitdagen door diverse gepassioneerde sprekers en wissel ideeën en ervaringen uit met andere 4me gebruikers en ITSM enthousiastelingen.

 

We kijken er naar uit om onze 4me klanten en iedereen die interesse heeft in SIAM, IT Service Management of Enterprise Service Management te verwelkomen op het bovendek van de ss Rotterdam.

4me Connect 2023

Deel deze info in uw favoriete netwerk