4me

Maak kennis met 4me, het Complete Service Management Platform: Snel, eenvoudig en gebruiksklaar. Deze cloud-gebaseerde tool optimaliseert de automatisering van de service workflow voor alle afdelingen – IT, HR, Inkoop, Facilities, Security en meer – in één complete oplossing. Zodat medewerkers zich kunnen concentreren op hun echte werk: waarde creëren voor hun klanten.

4me
Certified 4me Partner 2023
Premium 4me Implementation Partner 2023
4me Certified Integration Partner 2023
4me Gartner 2023

In 2023 werd 4me voor de 3de keer op rij bekroond met de Gartner Peer Insights Customers’ Choice award voor IT Service Management (ITSM) tools.

Ready-To-Use

4me Service Management hanteert een vaste setup voor de ondersteuning van uw (IT-)processen, bruikbaar voor alle organisaties, van KMO tot wereldspeler. Geen lang en kostbaar implementatietraject, maar een snelle, budgetvriendelijke, ready-to-use inrichting van een ITSM tool met een zeer hoge maturiteit. Binnen de bestaande inrichting biedt 4me ruimschoots voldoende mogelijkheden om voor elke klant de nodige specifieke aanvragen, formulieren en workflows te realiseren.

Achtergrond

4me is een visionaire oplossing gericht op de toekomst die haar gebruikers een ultieme ervaring geeft in gebruiksvriendelijkheid en snelheid. Het is gebaseerd op de decennialange ervaringen die haar makers hebben opgedaan met de implementaties van verschillende andere ITSM tools.

4me begrijpt dat de hedendaagse consument veranderd is. Klanten verwachten een transparante service die zowel responsief als intuïtief is. Daarom evolueert 4me voortdurend en bouwt het regelmatig nieuwe functionaliteiten in.

Waarom kiezen voor 4me Service Management?

4me is gemaakt om gebruikersvriendelijk te zijn. Alle relevante informatie wordt gepresenteerd aan de gebruiker in één enkel venster. Alles wat niet relevant is, is gewoon verborgen. Incidenten en verzoeken worden met slechts een paar muisklikken aangemaakt. 4me zal proactief relevante informatie, zoals bekende fouten, incidentmodellen of relevante configuratie-items, identificeren en presenteren aan de gebruiker om tickets te helpen oplossen. Met drag-and-drop-mogelijkheden is 4me echt op-en-top. Uw agenten zijn er gegarandeerd fan van!

4me implementeert wekelijks nieuwe functionaliteiten. Geen dure, complexe en soms zelfs riskante updates om de zoveel maanden, maar eenvoudige, kosteloze extra functionaliteiten zonder moeite en zonder downtime. U en uw organisatie profiteren snel en moeiteloos van nieuwe functionaliteiten.

4me is echt gebruiksklaar en dus zeer eenvoudig en snel te implementeren. Het is niet meer nodig om uw eigen servicemanagementprocessen te definiëren of bijvoorbeeld na te denken over de statussen die u nodig heeft voor een ticket. 4me heeft dit voor u gedaan op basis van tientallen jaren ervaring. Deze oplossing biedt volledig geïntegreerde modules ter ondersteuning van de belangrijkste service management processen. Dus stel het systeem gewoon in met uw gegevens, stel uw standaardverzoeken in en u bent vertrokken!
4me is zo intuïtief dat, na gebruik van de Quick Start Guide, de meeste gebruikers binnen enkele minuten productief zijn. Er is geen dure opleiding of klassikale training nodig. De online trainingsmodule is beschikbaar voor elke support rol, zodat gebruikers snel de meer geavanceerde functies van 4me kunnen ontdekken.

  • 4me brengt een naadloze samenwerking tot stand waardoor de productiviteit van de gehele IT-afdeling aanzienlijk toeneemt. IT-personeel verliest geen tijd aan administratieve werkzaamheden zonder toegevoegde waarde.
  • Self Service laat gebruikers toe zich te registreren en zelf hun requests op te volgen.
  • Intelligent Request grouping zorgt voor een snellere afhandeling van grote incidenten.
  • Problemen die root cause-analyse vereisen, worden eenvoudiger geïdentificeerd en sneller opgelost.
  • Change Managers besparen tijd dankzij workflow-automatisering.

Vandaag de dag vinden we het normaal om instant toegang te hebben tot informatie. Informatie moet snel en altijd beschikbaar zijn, overal ter wereld. Helaas is dit niet altijd het geval bij service management toepassingen. Nochtans is de onmiddellijke toegang tot informatie cruciaal voor het slagen van een service management platform. Daarom is er 4me. Een ITSM tool met een supersnelle en overzichtelijke interface, altijd en overal beschikbaar. 4me is gebouwd voor snelheid. Dit betekent dat klanten aanzienlijk sneller kunnen worden bediend door uw servicedesk en de prestaties van uw gehele service organisatie verbeteren.

SIAM in 2 minuten

SIAM 4me

Het beheren van talrijke outsourcingcontracten is maar één van de vele uitdagingen waarvoor bedrijven op weg naar de digitale transformatie voor staan. Hoewel de meeste service management solutions claimen in staat te zijn om de functie Service Integration and Management (SIAM) te ondersteunen, is 4me de enige die dit kan leveren zonder uitgebreid en kostbaar maatwerk.
Deze Service Management oplossing onderscheidt zich door een onovertroffen ondersteuning van SIAM. Hiermee geeft 4me haar gebruikers in één oogopslag inzicht in de prestaties van alle leveranciers in de gehele keten. Tegelijkertijd worden de prestaties gemeten van alle betrokken service providers ten opzichte van Service Level Agreement (SLA), Underpinning Contract (UC) of Operational Level Agreement (OLA). Ontdek met 4me, Service Management over de grenzen van uw organisatie en laat alle betrokken partijen toe, om efficiënt samen te werken zonder dure integraties.

SIAM in 2 minuten

Enterprise Service Management

4me Service Management ondersteunt alle service organisaties binnen uw bedrijf, niet alleen IT. U kunt complexe workflows opzetten die over meerdere afdelingen (Facilities, HR, Legal of IT) lopen. Echt samenwerken met alle disciplines om dezelfde klanten te bedienen, door ze één toegangspunt te bieden voor het melden van problemen of het aanvragen van een service

Behoefte aan advies op maat of een demo?