Lansweeper

Lansweeper brengt al uw IT-assets in kaart. Uw hardware, software en gebruikers, alles op één plek. Met Lansweeper heeft u steeds een volledig en up-to-date overzicht om alle werkplek- en netwerkgerelateerde taken, projecten en beslissingen te sturen. Zo bespaart u waardevolle tijd en middelen.

Lansweeper

De Lansweeper Deepscan engine ontdekt elke asset in uw bedrijfsnetwerk zonder er software op te installeren. Hardwarespecificaties, geïnstalleerde software, gebruikersgegevens, en nog veel meer in één gecentraliseerde IT inventarisatie. Hiermee heeft u steeds een actueel en helder end-to-end zicht op uw netwerk en elimineert u één van de grootste hindernissen in IT.

Network Discovery & Asset Inventory

Ontdek assets waar u niet eens vanaf wist, want Lansweeper’s geavanceerde scanning engine geeft u direct een overzicht van uw gehele netwerk. In deze video belichten we welke informatie Lansweeper uit uw netwerk haalt, en hoe.

IT Analytics

Na detectie begint u met het analyseren van de gegevens om van nuttige informatie tot waardevolle intelligentie te komen. Honderden ingebouwde rapporten zijn direct beschikbaar, terwijl aanpasbare dashboards een gestructureerde weergave bieden van relevante informatie over uw IT-omgeving.

Netwerkbeheer

Ontdek hoe u de inzichten uit de analyse van uw gegevens kunt gebruiken om controle te krijgen over uw IT-omgeving. Of het nu gaat om een enkel device, een groep assets of uw gehele netwerk.

IT helpdesk en kennisdatabank

Zorg voor coördinatie tussen technologie en de mensen die er gebruik van maken door communicatie en kennis te centraliseren doorheen alle afdelingen. Optimaliseer de interne en externe communicatie met het geïntegreerde helpdeskticketing-systeem, de agenda en de kennisdatabase.

Lansweeper screenshots

Behoefte aan advies op maat of een demo?