Ivanti Neurons
voor ITSM

Ivanti Neurons voor ITSM is een uitstekende keuze voor organisaties die op zoek zijn naar een uitgebreide IT service management oplossing. Of u nu op zoek bent naar een IT helpdesk/support ticket oplossing of meer geavanceerde ITIL service management processen wilt uitvoeren, Ivanti Neurons voor ITSM kan gemakkelijk worden geschaald en aangepast om aan uw specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen.

Ivanti Neurons for ITSM

De uitgebreide reeks functionaliteiten, integratie van automatisering en AI, self-service mogelijkheden, knowledge management ondersteuning en it asset management tools, maken het mogelijk om IT-processen te stroomlijnen, efficiëntie te verbeteren en de ervaring van de eindgebruiker te verbeteren.

Daarnaast biedt de oplossing krachtige rapportage en analyses, naadloze integratie met bestaande IT-systemen, een focus op security en compliance en schaalbaarheid om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van organisaties. De gebruiksvriendelijke interface, ondersteuning door leveranciers en reputatie dragen verder bij aan de aantrekkingskracht, waardoor het een sterke kandidaat is voor wie IT service management willen optimaliseren.

In 2022 werd Ivanti voor de 3de maal op rij genoemd als “Leader” in het Gartner® Magic Quadrant™ voor IT Service Management tools.

Gartner

Historiek

In de loop der jaren heeft Ivanti verschillende fusies en overnames ondergaan, wat heeft geleid tot verschillende naamswijzigingen en uitbreidingen van zijn productportfolio. Ivanti ontstond in januari 2017 uit de fusie van LANDESK en HEAT Software en nam later ook Cherwell Software over. Sindsdien heeft Ivanti zijn productaanbod blijven ontwikkelen en uitbreiden, inclusief Ivanti Neurons, dat automatisering en kunstmatige intelligentie integreert om IT-servicebeheer en beveiliging te verbeteren.

Ivanti Neurons voor ITSM in 2 minuten

Ivanti Neurons voor ITSM biedt Service Management voor 11 ITIL-practices.

Ivanti Enterprise Service Management

Voor wie een consistente en naadloze dienstverlening doorheen de gehele organisatie nastreeft heeft Ivanti extra modules beschikbaar van onboarding tot dagelijkse interacties met IT, HR, faciliteiten en beveiliging.

Ivanti Neurons voor Facilities

Zorg voor ondersteuning door workflows met betrekking tot dagelijkse werkorders, werkopdrachten, onderhoudstaken en facilitaire projecten te automatiseren.

Ivanti Neurons voor HR

Stroomlijn en automatiseer uw HR dienstverlening met efficiënt case management, onboarding, self-service en back-to-work management voor een productieve werknemerservaring.

Ivanti Neurons voor Governance, Risk en Compliance (GRC)

Uniformiseer uw GRC-beheer en volg alle autorisatiedocumenten, claims, controles en risico’s in één systeem.

Ivanti Neurons voor Security Operations Management

Beheer en automatiseer remediëring van kwetsbaarheden en beveiligingsevents en -incidenten met behulp van best practices.

Ivanti Neurons voor Project en Portfolio Management

Haal het nattevingerwerk uit de projectuitvoering en creëer een voorspelbare projectuitvoering die resultaten levert op tijd, binnen budget, voor de hele organisatie….

Ivanti Neurons voor Spend Intelligence

Ivanti Neurons for Spend Intelligence biedt inzicht in uw softwarelandschap en applicatie-uitgaven voor on-prem, cloud en edge omgevingen.

Behoefte aan advies op maat of een demo?