Service Management Tooling

Technologie is een onmisbare schakel in het faciliteren van Service Management oplossingen en ondersteunen van de dagelijkse werking binnen een serviceorganisatie. 2Grips helpt u bij het kiezen, implementeren en supporteren van de voor u meest geschikte tool(s).

Service Management Tooling

2Grips heeft ervoor gekozen om een drietal Service Management applicaties aan te bieden. Uiteraard met zeer onderscheidende karakteristieken ten opzichte van elkaar én ten opzichte van de rest van de markt. De overeenkomst tussen deze applicaties is dat ze allen behoren tot de allerbesten binnen hun soort.

Implementatie van ESM / ITSM tooling

Als duurzame implementatiepartner onderscheidt 2Grips zich met een aanpak op maat van de huidige organisatiecultuur, werkwijze, medewerkers en tools. Dankzij onze focus op de klantbeleving garandeert 2Grips een succesvolle tool implementatie.

Support

2Grips biedt uitgebreide support diensten voor deze ESM / ITSM tooling. Deze omvat minimaal de eerstelijnsondersteuning voor de afhandeling van incidenten, bugs in de software en eenvoudige functionele vragen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om het volledige applicatiebeheer van u over te nemen.

IT Asset Management Tooling

Inzage hebben in en controle hebben over uw bedrijfsmiddelen is essentieel voor de goede werking van een serviceorganisatie alsook de bijdrage aan de dienstverlening. 2Grips biedt vandaag twee uiteenlopende IT Asset Management (ITAM) tools aan om uw bedrijfsmiddelen eenvoudig en gericht te beheren en onderhouden.

Implementatie van asset management tooling

2Grips ondersteunt organisaties bij het beheren en optimaliseren van assets door it asset management tooling te implementeren in combinatie met processen en procedures. Hierdoor krijgen organisaties een compleet beeld van hun IT-middelen, van aankoop tot verwijdering. Dankzij het implementeren van enkele best practices, stelt 2Grips organisaties in staat om het gebruik en de prestaties van hun IT-middelen te optimaliseren.

Behoefte aan advies op maat?