Freshservice

freshworks

Freshservice brengt een verfrissend gebruiksvriendelijke, eenvoudig te configureren IT-servicedeskoplossing in de cloud. Deze op ITIL-gebaseerde servicedesksoftware heeft alles wat u nodig heeft voor proactief dienstverlening.

freshservice
freshservice

Deze plug-and-play ITIL-servicedesk helpt u om IT- en andere bedrijfsfuncties te moderniseren zonder al te veel kosten en complicaties. Het omvat Incident Management, SLA Management, Knowledge Management, Service Catalog, Automatisering, Self-service Portal en meer. Met Freshservice wordt ITSM eenvoudig dankzij een intuïtieve en intelligente oplossing voor servicemanagement.

Freshservice is Gartner Peer Insights Customers’ Choice voor ITSM software

gartnerchoice-e1600076790110-300x259

In 2022 werd Freshservice genoemd als “Challenger” in het Gartner® Magic Quadrant™ voor IT Service Management tools.

Gartner

Zet een IT-systeem op dat eenvoudig en efficiënt is, vlekkeloos werkt en geheel gepersonaliseerd is volgens de behoeftes van uw organisatie.

Repetitieve taken en handmatige processen die uw IT-team uitvoert kunnen geautomatiseerd worden met de eenvoudige sleepactie van de workflow-automatiseerder.

Of het nu contracten, hardware, software of andere configuratie-items zijn, evalueer hun waarde en plan aankopen met up-to-date informatie van alle assets. Dankzij een uitgebreide reeks functies voor assetbeheer kunt u nooit meer een asset uit het oog verliezen.

Houd de prestaties van de servicedesk bij, neem weloverwogen beslissingen en verbeter de dienstverlening met vooraf gedefinieerde en aangepaste rapportagemogelijkheden via de servicedesk.

U kan een kennisbank opzetten om self-service mogelijk te maken. U hebt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de autosuggest-functie om gebruikers voorstellen te doen voor het oplossen van een probleem. Door gebruik te maken van deze functie vermijdt u tickets voor veelvoorkomende scenario’s.

Ontdek ook

Freshservice for Business Teams

Modern Enterprise Service Management

Voor een naadloze samenwerking en eigentijdse communicatie tussen medewerkers en HR, faciliteiten, financiën en andere bedrijfsteams

Behoefte aan advies op maat of een demo?