SIAM Health Assessment

De SIAM health assessment is een initiatief van Scopism met steun van een groep SIAM experten van over de hele wereld, waaronder 2 SIAM specialisten van 2Grips, Danny Van Vosselen en Jordy Mertens.

Net als uw eigen gezondheid is een SIAM-omgeving iets wat voortdurende aandacht, regelmatige check-ups en continue verbetering nodig heeft. Bij deze assessment gaat het om verbetering – begrijpen waar u nu staat, en hoe u naar uw doel kunt toewerken. De test is online beschikbaar en volledig gratis.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze beoordeling organisaties zal helpen zich te concentreren op wat echt belangrijk is in een SIAM-ecosysteem: klanttevredenheid, serviceresultaten en het opbouwen van een omgeving waarin alle dienstverleners, de service integrator en de klantorganisatie op een geïntegreerde en coöperatieve manier samenwerken.

SIAM Consultancy

In aanvulling op deze gratis online self-assessment, heeft 2Grips de licentie om een meer diepgaande, gedetailleerde en specifieke assessment te faciliteren. Niet alleen om inzicht te krijgen in hoe het verder moet, maar ook om specifieke aanbevelingen te doen. Deze beoordeling is meer gedetailleerd, meer context specifiek en veel pragmatischer. Als medebedenkers van deze assessment kunnen wij een betere vakkennis inbrengen en een duidelijker beeld geven van de verbeteringen die mogelijk zijn.

badge-for-LICENCED-CONSULTANT

SIAM training

Als opleidingsorganisatie, geaccrediteerd door Exin, verzorgt 2Grips SIAM opleidingen voor alle niveaus (SIAM Awareness, SIAM Foundation en SIAM Professional). U kunt deelnemen aan een van de open klassikale sessies of kiezen voor een in-company training op maat van uw organisatie.

Exin SIAM Accredited

Deel deze info in uw favoriete netwerk