Get2Grips 2024

2Grips heet u van harte welkom op Get2Grips

13 juni 2024

Get2Grips is een jaarlijkse evenement georganiseerd door 2Grips. Een must voor iedereen die de nieuwste trends en ontwikkelingen in Service Management wil bijhouden. Verwacht boeiende onderwerpen, gepassioneerde sprekers en een inspirerende middag vol waardevolle inzichten. Het Get2Grips evenement biedt een unieke kans voor C-level management om te netwerken en kennis te delen.

Get2Grips 2024: Een vertrouwd concept, gewaardeerd door de bezoekers

Dit jaar hopen we uw verwachtingen opnieuw te overtreffen en streven we naar een nog betere ervaring tijdens Get2Grips 2024. De professionele en eigentijdse eventlocatie van BluePoint blijft the place to be. Ook het vertrouwde concept van Get2Grips blijft behouden, maar we hebben enkele extra vernieuwingen toegevoegd om uw deelname nog waardevoller te maken.

We schakelen over naar het Engels om het voor niet-Nederlandstalige deelnemers gemakkelijker te maken om het evenement bij te wonen en deel te nemen aan de discussies.

Een primeur voor dit jaar! Dankzij de break-out sessies kunnen we een breder scala aan topics aanbieden en kan u zich focussen op wat voor u het meest relevant is.

We starten iets vroeger, om 13.30 uur, zodat u nog meer uit uw dag kunt halen en volledig kunt profiteren van alles wat Get2Grips te bieden heeft.

Speed Networking is een efficiënte en tijdbesparende manier om nieuwe contacten te leggen. U krijgt de gelegenheid om op een georganiseerde manier kennis te maken met een groot deel van de aanwezigen.

Het programma

13u30 – 14u00 Onthaal
14u00 – 14u10 Welkom
14u10 – 14u55 Plenaire sessie door Jordy Mertens
15u00 – 15u35 Speed networking
15u40 – 16u05 Break-out sessies 1,2 en 3
16u05 – 16u35 Pauze
16u35 – 17u00 Break-out sessies 4,5 en 6
17u05 – 17u50 Plenaire sessie door Eddy Peters
17u50 – 18u15 Afsluiting door Danny Van Vosselen
18u15 – 20u30 Walking Dinner

Inschrijven

Deelnemen aan Get2Grips 2024 is gratis na registratie. Let wel: het aantal plaatsen is gelimiteerd. Wacht dus niet te lang om uw komst te bevestigen. Wij kijken er alvast naar uit u te ontmoeten.

EN…. Voor elke deelnemer en deelneemster planten wij samen met Go Forest een boom om bij te dragen aan de herbebossing in België voor een groenere en duurzamere toekomst. 

Maak samen met ons het verschil! 

Laten we samen groeien! 

Dagen
Uren

De locatie

Het BluePoint bedrijvencentrum is gelegen in Antwerpen (Berchem) en is vlot bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. Komt u met de wagen kan u zowel boven- als ondergronds parkeren. Ook elektrische laadpalen zijn aanwezig op het terrein. Komt u met het openbaar vervoer? Het business & conference center bevindt zich op slechts 10 minuten van Berchem station. 2Grips voorziet een eigen shuttle service om het u makkelijk te maken.

 

Breng alvast een virtueel bezoek aan BluePoint Antwerpen.

Keynote sessies

Naar goede gewoonte heeft Jordy het dit jaar ook over klantgerichtheid. Naast de nood om oog te hebben voor de emoties van de klant die leiden tot een bepaalde beleving, had Jordy het vorige jaar over enkele principes binnen klantgerichtheid. Hij deed dat op basis van het acroniem OSCAR:


• Ownership
• Start to give
• Cross the line
• Always Yes
• Rituals

Vele mensen vonden dit inspirerend, maar dachten dat dit meer voor de coolblue’s, bol.com’s of de Efteling’s voor deze wereld was. Je hebt hier toch een enorm budget voor nodig of een leger aan servicespecialisten of dure consultants?
Het antwoord of deze stellingen is gelukkig nee.

Tijdens zijn sessie gaat Jordy dieper in hoe je nu net zo klantvriendelijk kan zijn als bijvoorbeeld een coolblue of een Efteling.
Of in bredere zin: hoe zorg je ervoor dat je een dienst of product op een zodanige manier verkoopt dat de kans extra groot is dat een klant bij je terugkomt en aan zijn of haar vrienden en familie vertelt over de positieve ervaring?

Duurzaam zijn gaat niet alleen over het leveren van relevante diensten in de toekomst, maar ook over het garanderen van de dienstverlening vandaag. De huidige klantverwachtingen op het gebied van service management gaan niet meer alleen over het garanderen dat er wordt geleverd wat is overeengekomen in de SLA. Hoe het wordt geleverd, wordt net zo belangrijk. Die verwachting maakt deel uit van XLA. Duurzaam werken met XLA heeft echter gevolgen voor hoe je met tijd omgaat.

 

We hebben geleerd om de beschikbare tijd te maximaliseren door de tijd op te vullen met werk. Mijn stelling is dat dit niet langer effectief is als je echt verbinding wilt maken met je klanten en hun ervaringsreis. Om die ambitie waar te maken, moet je tijd vrijmaken! We gaan onderzoeken hoe frameworks zoals ITIL zorgen voor die verschuiving van het efficiënt vullen van tijd naar het vrijmaken van tijd, waardoor experience een duurzaam onderdeel wordt van je dienstverlening, nu en in de toekomst.

Break-out sessies

USM is een universele, gestandaardiseerde methode om dienstverlening te managen in alle denkbare taakgebieden. USM Professional en geaccrediteerd USM-trainer, Patrick Belmans, gaat tijdens deze sessie dieper in op hoe hoe organisaties met slechts vijf processen en acht workflows organisaties in staat zijn om (terug) de controle te nemen over hun dienstverlening, en zo efficiënter en effectiever te opereren.

In deze presentatie wordt besproken hoe de integratie van deze twee disciplines de beveiliging van een organisatie aanzienlijk kan verbeteren. Er wordt ingegaan op de uitdagingen en voordelen van het op één lijn brengen van kwetsbaarhedenbeheer met IT-assetmanagement, waarbij wordt geïllustreerd hoe deze synergie kan zorgen voor een uitgebreider beeld van beveiligingsrisico’s. Door de onderlinge samenhang van IT-middelen en kwetsbaarheden te begrijpen, kunnen organisaties effectievere strategieën ontwikkelen voor het beperken van bedreigingen.3 Take aways van de presentatieEen goed begrip van waarom IT-assetmanagement een beveiligingsdomein zou moeten zijn
Hoe IT-asset management zowel upstream als downstream kan helpen bij het beheer van kwetsbaarheden
Hoe IT-asset management helpt bij het effectief prioriteren van risico’s
Hoe Lansweeper belangrijke quick wins genereert in uw NIS2-compliance”.

Als antwoord op de groeiende complexiteit van moderne IT-ecosystemen breidt Proximus zijn dienstenportfolio strategisch uit. Door Enterprise Service Management en Service Integration te ondersteunen, willen we een efficiënt en verantwoordelijk ecosysteem van diensten aanbieden met behoud van een hoge kwaliteit van de dienstverlening. Ga met ons mee op deze transformatieve reis om onze enterprise diensten te verbeteren en zo tegemoet te komen aan de evoluerende bedrijfsbehoeften en klantentevredenheid.

Los je SIAM-issues LIVE op tijdens de Scopism unconference! Claire Agutter en Stephanie Ward nodigen u uit voor een dynamische, gezamenlijke sessie waarbij u en uw collega’s SIAM-problemen oplossen in slechts 35 minuten. Gebruikmakend van de “unconference”-aanpak, gaan we aan de slag met de onderwerpen die voor u van belang zijn:

  • Beslis mee de onderwerpen – iedereen kan de issues voorstellen die voor hen het belangrijkst zijn.
  • Beoordeel de onderwerpen – wat heeft de hoogste prioriteit?
  • Discussieer! Leer van en deel ideeën met collega’s.
  • Samenvatting en recap.

Of het nu gaat om contracten die voor verwarring zorgen, toolingproblemen of issues met mensen, we zullen samenwerken om u bruikbare ideeën te bieden. Wil u van tevoren een onderwerp suggereren? Laat het ons weten via contact@scopism.com.

Service Management moet u helpen de klantervaring te verbeteren en te evolueren naar een service-first en servicegerichte manier van werken. Maar hoe bereikt u dat als uw service management platform één grote toolbox is, zonder vangrails?

 

Ontdek samen met ons hoe een servicegericht platform moeiteloos continue verbetering mogelijk maakt. Ontdek hoe een geavanceerd platform naadloze samenwerking tussen afdelingen en externe serviceproviders bevordert. Leer ten slotte hoe een uitgebreide en complete oplossing u voorziet van AI-gestuurde verbeteringen, integraties en automatisering, waardoor uw dienstverlening efficiënter, flexibeler en uiteindelijk effectiever wordt.

Niels van der Voort, IT Concern Architect bij zorgorganisatie Cordaan, betreedt tijdens Get2Grips samen met Sharon van Freshworks het podium om te praten over hun strategische overstap naar Freshservice ESM.
Niels en Sharon praten over de essentie van ESM en leggen uit hoe het een evolutie is van traditioneel IT Service Management. Daarnaast deelt Niels praktische inzichten voor de succesvolle implementatie van ESM, van projectaanpak tot het betrekken van alle stakeholders, het achterhalen van de behoeften van eindgebruikers en het integreren van het gekozen platform in jouw enterprise-architectuur.
Leer van Cordaan’s naadloze transitie naar Freshservice – zelfs als niet alle onderdelen binnen organisatie in hetzelfde stadium van de lifecycle zitten.
Ontdek de juiste strategieën voor het selecteren van het juiste platform voor jouw organisatie, zoals het definiëren van criteria en het evalueren van verschillende vendoren.

Meet Eddy Peters, voorzitter van itSMF België

Dit jaar is Eddy Peters, voorzitter van itSMF België en gepassioneerde spreker, te gast op Get2Grips.

Als Service Management Expert met meer dan 30 jaar ervaring in verschillende IT-functies is Eddy altijd gericht op het overbruggen van de kloof tussen business en IT, waarbij hij oplossingen uitwerkt die het mogelijk maken om de volgende stap te zetten. Vandaag de dag hebben Agile en andere transformaties een grote impact op het gedrag en de manier van werken van veel organisaties. Eddy zorgt er voortdurend voor dat bestaande processen nieuwe uitdagingen aankunnen en dat gevestigde frameworks zoals ITIL dit soort evoluties kunnen opvangen. Eddy is gecertificeerd ITIL-expert en -trainer, en gastdocent aan EMS in Brussel.

Eddy Peters

Met dank aan onze sponsors

Scopism
freshworks
Proximus NXT
Lansweeper
axle-it

Deel deze info in uw favoriete netwerk