Service North 2023

7 november 2023

Service North is het belangrijkste SIAM-congres ter wereld. Het vindt plaats in het noorden van Engeland en is gemakkelijk bereikbaar voor deelnemers uit heel Europa. Na een onderbreking van drie jaar is Service North terug in zijn fysieke vorm in het Manchester Conference Centre. Het evenement van dit jaar belooft grootser en inspirerender te worden dan ooit.

Hier zijn alvast drie overtuigende redenen om met ons mee te gaan:

Kom in contact met liefhebbers van service management, thought leaders en professionals van over de hele wereld. Service North 2023 is uw toegangspoort tot een uitgebreid internationaal netwerk van SIAM-expertise.

Verdiep u in de complexiteit van het beheren van een multi-vendor omgeving. Krijg waardevolle inzichten in SIAM voor bedrijven, bekijk verhelderende casestudy’s en beheers de juridische en commerciële fijne kneepjes van outsourcing.

Een deel van het 2Grips team zal aanwezig zijn en onze collega Jordy Mertens spreekt er over de cruciale verschuivingen die nodig zijn om service excellence te bereiken binnen een SIAM-ecosysteem.

Is Manchester niet mogelijk? Geen probleem! We zijn ons ervan bewust dat onze wereld meer verbonden is dan ooit tevoren. Daarom zijn er tickets voor livestreams, zodat u kunt deelnemen aan de conferentie van overal op de planeet.

 

Als speciale bonus geeft 2Grips 10 conferentietickets weg op basis van het principe first-come, first-served. Stuur gewoon een e-mail naar info@2Grips.com en leg uit waarom je een ticket nodig hebt.

 

Stay connected. Stay inspired. We verwelkomen u graag op Service North 2023.

Service North 2023

Live & Streaming Event

Dinsdag 7 november 2023

Manchester

Deel deze info in uw favoriete netwerk