GetToGrips2023

2Grips heet u van harte welkom tijdens het jaarlijkse GetToGrips event.

GetToGrips is een jaarlijks event georganiseerd door 2Grips voor iedereen die mee wil zijn met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van Service Management. Elk jaar gaan we op zoek naar boeiende onderwerpen en gepassioneerde sprekers om u zo een leerrijke en inspirerende namiddag te kunnen aanbieden. Het GetToGrips event brengt een unieke combinatie van netwerken en kennis delen voor C-level management.

Get to Grips 2023: Een blik in de toekomst van Service Management

2Grips neemt u mee op een reis naar de toekomst van service management. Tijdens 4 boeiende sessies door gepassioneerde sprekers, delen we inzichten in de verwachte veranderingen en tips om uw organisatie te helpen om daarop voorbereid te zijn. Wij zijn er van overtuigd dat u veel waardevolle inzichten zult opdoen. Laten we samen de toekomst van service management verkennen!

GettoGrips Event

De locatie

Het BluePoint bedrijvencentrum in Antwerpen is dit jaar the place to be. Deze professionele en moderne eventlocatie biedt ons nog meer ruimte en mogelijkheden om GetToGrips hét Service Management event van 2023 te maken. Een goede bereikbaarheid met de auto of openbaar vervoer is verzekerd. Komt u met da wagen kan u zowel boven- als ondergronds parkeren. Ook elektrische laadpalen zijn aanwezig op het terrein. Komt u met het openbaar vervoer? Het business & conference center bevindt zich op slechts 10 minuten van Berchem station. 2Grips voorziet een eigen shuttle service om het u makkelijk te maken.

Het programma

Dit jaar kijken we naar de toekomst van Service Management. Drie 2Grips Senior Service Management Consultants spreken over trends en opportuniteiten en delen hun ideeën en ervaringen. De volledige agenda met een overzicht van de onderwerpen volgt binnenkort, maar dit is alvast de agenda:

 

14h30 – 15h00 Onthaal
15h00 – 15h15 Welkom
15h15 – 15h45 Sprekerssessie 1
15h45 – 16h15 Sprekerssessie 2
16h15 – 17h00 Pauze
17h00 – 17h30 Sprekerssessie 3
17h30 – 18h15 Jef Staes
18h15 – 18h30 Afsluiting
18h30 – 20h00 Walking Dinner

Sprekerssessies

In deze sessie bekijkt Danny Van Vosselen een aantal opkomende fenomenen zoals de war on talent, het hybride werken, de toenemende multi-sourcing en de verhoogde aandacht voor sustainability en customer experience. Hij legt uit hoe Service Management principes kunnen helpen bij het beheren en ondersteunen ervan. Komt u mee ontdekken hoe een excellente dienstverlening kan worden ingezet om deze uitdagingen aan te gaan?

Vorig jaar sprak Jordy Mertens over de shift van in beton gegoten processen naar klantgerichte customer journeys. Het maken van die customer journeys is één ding, maar het is heel belangrijk om te weten dat de medewerkers hierin een grote rol spelen en zelf inzicht gaan krijgen in welke touchpoints zij kunnen inzetten om die klantgerichte dienstverlening te bieden.
Tijdens zijn sessie zal Jordy u inspireren met enkele principes binnen klantgerichtheid die u kan meenemen in uw dagdagelijkse werk of organisatie.

Hoe kan Service Management tooling u helpen om te gaan met een uitdagende toekomst waarin een voortdurende ‘war-on-talent’ woedt, klanten steeds veeleisender worden en de eigen support organisatie (en haar leveranciers) steeds complexer wordt. In deze sessie biedt Joost van Iersel een praktische inkijk in de tools en oplossingen waar zowel de dienstverlener als de klant van kunnen profiteren.

Met dank aan onze partners

freshworks
Exin Partner
chatlayer by Sinch
axle-it

Deel deze info in uw favoriete netwerk